Microsoft Office 2010 Home and Business

Microsoft Office 2010 Home and Business
€ 80,00 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Als onmiddellijke download beschikbaar

 • TO10070-NL
Met Microsoft Office Home and Business 2010 bent u optimaal uitgerust voor de dagelijkse...meer
Productinformatie "Microsoft Office 2010 Home and Business"

Met Microsoft Office Home and Business 2010 bent u optimaal uitgerust voor de dagelijkse behoeften op het werk of op uw thuis pc. Office 2010 voor Thuisgebruik en Zelfstandigen is door de jaren heen gegroeid en bewezen pakket voor de meeste diverse Office-toepassingen: van het eenvoudig uit te voeren tekstbewerking tot het schrijven van professionele zakelijke brieven en documenten tot  complexe werkzaamheden. De complexere zaken zoals het opstellen van statistieken, analyses en spreadsheets en natuurlijk het maken van overtuigende presentaties. Microsoft Office 2010 Home and Business combineert alle populaire Office-toepassingen in een pakket.   

Het juiste Office- programma voor alle vereisten

In de versie van Office 2010 Home and Business voor thuisgebruik en zelfstandigen ontvangt u een uitgebreid software pakket met de volgende programma’s:

 • Word 2010 voor tekstverwerking
 • Excel 2010 voor spreadsheets
 • PowerPoint 2010 om presentaties te maken
 • OneNote 2010 snelle notities maken en opstellen
 • Outlook 2010 e-mail accounts, contacpersonen en afspraken beheren

Alle programma’s van Microsoft Office 2010 Home and Business voor thuisgebruik en zelfstandigen ondersteunt u in uw dagelijkse werk en stellen u in staat om een aantrekkelijk en bevredigend resultaat dan ooit te voren te bereiken. De intuitieve gebruikersinterface van Microsoft Office Home and Business 2010 helpt u snel uw weg te vinden in het programma om zo efficienter te werken.

Nieuwe functies in Office 2010 voor Thuisgebruik en Zelfstandigen

 • De nieuwe en verbeterde foto opmaak instrumenten van Microsoft Office 2010 Home and Business, voor Thuisgebruik en Zelfstandigen, waaronder kleurverzadiging en artistieke effecten, laten uw documenten aantrekkelijker uitzien. 
 • Professioneel ogende documenten maken in een korte tijd met de nieuwe sjablonen in Word en Powerpoint. De resultaten zullen u verbazen. 
 • Nieuwe communicatie managment tools van Microsoft Office Home and Business 2010 zijn makkelijker voor u om een overzicht in Outlook te behouden. 
 • Koppel uw Outlook-account op uw telefoon en open uw account vanaf elke locatie. 
 • Office web Apps kunt u overal werken
 • De gezamelijke document ontwikkeling in Word, Powerpoint, Excel en OneNote maken het mogelijk nu nog een betere samenwerking tussen de verschillende gebruikers.

Nog meer visuele opties in Microsoft Office 2010 Home and Business

Ontwikkel met Office 2010 voor Thuisgebruik en Zelfstandigen volledig het visuele ontwerp van uw document. Maak gebruik van de nieuwe fototools om fotos en opmaak te verbeteren. Optimaliseer bijvoorbeeld de kleurverzadiging of gebruik artistieke effecten om uw werk nog creativer te maken. In PowerPoint kunt u nu gepersonaliseerde video’s plaatsen en presenteer zo uw argumenten overtuigender. Al uw documenten worden visueel en creatief verbeterd met Microsoft Office Home and Business 2010.

Flexibel werken via Office Web Apps

Office voor Thuisgebruik en Zelfstandigen 2010 kunt u op elke locatie werken. Met office Web Apps ook bekend als Microsoft Office Online, geeft u de flexibiliteit en toegang om vanaf verschillende apparaten en locaties uw bestanden te beheren. Uw documenten gemakkelijk onderweg bewerken,  zo blijven ze altijd up to date. U kunt overal werken zo bent u niet gebonden aan uw PC. Het maakt niet uit of u een laptop of andere mobiele internet apparatuur gebruikt. De Web Apps is kostenloos via de browser, maar u moet wel over een Windows-account beschikken. 

Betrouwbare Office-software van Microsoft Office Home and Business 2010 is geschikt voor zowel privegebruik en voor kleinere bedrijven.  Alle Office- toepassingen ondersteunen u in uw dagelijkse werkzaamheden zo werkt u ook efficiënter. Office 2010 voor Thuisgebruik en Zelfstandigen maakt uw dagelijkse leven simpel en u kunt tijd besparen die anders gebruikt kan worden. 

Verdere links naar "Microsoft Office 2010 Home and Business"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Office 2010 Home and Business"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken