Microsoft Office 2010 Home and Student

Microsoft Office 2010 Home and Student
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar!
€ 75,00 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Als onmiddellijke download beschikbaar

  • TO10076-NL
Microsoft Office 2010 Home and Student is gericht op thuisgebruikers die op zoek zijn naar een...meer
Productinformatie "Microsoft Office 2010 Home and Student"

Microsoft Office 2010 Home and Student is gericht op thuisgebruikers die op zoek zijn naar een uitgebreide office pakket voor documenten, spreadsheets, presentaties en notities. De Office 2010 Home and Student is de basisversie van dit software pakket. 

In de Office 2010 voor Thuisgebruik en Studenten zijn de volgende programma’s opgenomen

Het complete software pakket is onderverdeeld in vier verschillende toepassingen. Met de aanschaffing van Microsoft Office 2010 Home and Student, heeft u een tijd onbeperkt toegang tot alle vier programma’s:

  • Word 2010 is geschikt voor het creëren en bewerken van documenten. Office Home and Student 2010 is de toegang tot de grafische elementen geïntegreerd en toegestaan. 
  • Excel 2010 is een programma voor het maken en bewerken van tabellen, grafieken, diagrammen, en soortgelijke taken. Van eenvoudige huishoudelijke boekhouding tot aan complexe administratieve taken ondersteunt Office 2010 voor Thuisgebruik en Studenten u op alle gebieden. 
  • Powerpoint 2010 is een populair programma voor het maken en bewerken van presentaties. Het gebruiksgemak maakt het zowel voor particulieren en professionele gebruikers van Office Home and Student interessant. 
  • OneNote 2010 dient om uw notities, ideeën, telefoonnummers, namen of to-do-lijsten op een virtuele notitieblok op te kunnen slaan. Deze optie is altijd oproepbaar in Microsoft Office Home and Student 2010.

Elke programma in Office 2010 Home and Student heeft de basisfuncties van een vergelijkbare interface. Daarom is het makkelijk om te wisselen tussen applicaties van Microsoft Office 2010.

Nieuwe functies in Office 2010 voor Thuisgebruik en Studenten

  • Powerpoint in Office 2010 Home and Student is om presentaties over de browser te geven.  De ontvanger hoeft niet over de gelijke versie van Powerpoint of Microsoft Office Home and Student 2010 te beschikken. 
  • De verbeterde audio- en videofuncties in PowerPoint geven u een frisse, dynamische ondersteuning voor uw presentatie met Office 2010 voor Thuisgebruik en Studenten.
  • Notities invoeren in OneNote en deel uw ideeën met vrienden en collega’s via het internet ook al ze niet beschikken over Microsoft Home and Student 2010. 
  • Veel nieuwe sjablonen in Word en Excel, die alleen in Microsoft Office 2010 Home and Student beschikbaar zijn, dit vergemakkelijkt de creatie van het professionele ontwerpen. 
  • Maak gebruik van al de vier programma’s van Office Home and Student 2010 op uw PC, smartphone of browser. 

Moderne werkomgeving in Microsoft Office 2010 student

Met behulp van PowerPoint in Office 2010 voor Thuisgebruik en Studenten voegt u audio- en video inhoud veel eenvoudiger in bestaande presentaties toe. Het oppervlak van Word en Excel in Microsoft Office Home and Student 2010 reageert op context gevoelige inbreng en toont u de opties die u echt nodig heeft op moment. Bovendien is Microsoft Office Home and Student 2010 het eerste Office pakket die het eenvoudig delen van bestanden via het internet mogelijk maakt. Zo kunt u met Office 2010 voor Thuisgebruik en Studenten eenvoudiger werken dan voorheen en ook tegelijkertijd met andere gebruikers documenten bewerken. 

Office 2010 Home and Student biedt de mogelijkheid om maximaal drie apparaten binnen uw huishouden te verzorgen met de bovenstaande programma’s. Zo kunnen ook andere familieleden profiteren van de voordelen van Office voor Thuisgebruik en Studenten 2010.

Verdere links naar "Microsoft Office 2010 Home and Student"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Office 2010 Home and Student"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken