Microsoft Office 2010 Professional

Microsoft Office 2010 Professional
€ 90,00 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Als onmiddellijke download beschikbaar

 • TO10067-NL
Productiviteit op het hoogste niveau kunt u waarmaken door te kiezen voor Microsoft Office 2010...meer
Productinformatie "Microsoft Office 2010 Professional"

Productiviteit op het hoogste niveau kunt u waarmaken door te kiezen voor Microsoft Office 2010 Professional. Het Office-software MS Office Professional 2010 biedt u programma’s aan voor het creëren, bewerken en beheren van documenten, spreadsheets, databases en soortgelijke werkzaamheden. Hierdoor is MS Office 2010 Professional zowel geschikt voor persoonelijk gebruik en in kleine bedrijven en kantoren. 

Programma onderdelen van Microsoft Office Professional 2010

Schaf MS Office Professional 2010 nu aan en krijg onbeperkte toegang tot de volgende programma’s:

 • Word 2010 is uw hulpmiddel voor het maken en bewerken van documenten.
 • Excel 2010 is de oplossing voor het verwerken van grote tabellen.
 • Outlook 2010 kunt u contactpersonen beheren, e-mailaccounts en agenda-gegevens opslaan om uw dag productiever te maken. 
 • PowerPoint 2010 in Microsoft Office Professional 2010 is om presentaties in de particuliere of professionele omgeving te creëren.
 • OneNote 2010 is voor uw persoonelijke virtuele notities waar u ideeën op kunt nemen en opslaan. 
 • Publisher 2010 helpt u bij het ontwikkelen en ontwerpen van kaarten, brochures, flyers, advertenties en soortgelijke documenten. 
 • Access 2010 is een krachtig hulpmiddel om databases op uw computer te maken en te beheren.

Al deze programma’s zijn in MS Office Professional 2010 voor een onbeperkte tijd beschikbaar. Ook inbegrepen zijn alle updates die Microsoft al heeft geleverd en in de toekomst nog geleverd worden. Zo bent u altijd up-to-date.

Overzichtelijk en doordacht

Elke programma in Microsoft Office Professional 2010 wordt in het zelfde eenvoudige ontwerp uitgevoerd. Daardoor wisselt u zeer vloeiend in Microsoft Office Professional 2010 tussen Word, Excel, Outlook en wordt steeds hetzelfde oppervlak gebruikt. De gezamelijke ontwikkeling van documenten als onderdeel van MS Office Professional 2010 geeft de mogelijkheid om met collega’s samen online aan documenten te werken en op te slaan. Door het gebruik van MS Office 2010 Professional heeft u toegang tot moderne, dynamische presentaties die uw visie beter weerspiegelen. U heeft een nieuw idee dat nog niet uitgewerkt is? Met OneNote veranderdt uw computer door Microsoft Office 2010 Professional in een notitieblok, die u onmiddelijk van toegang voorziet tot uw belangrijke informatie. 

Belangrijke kenmerken in MS Office Professional 2010

 • Onbeperkte toegang tot een computer en een mobiel apparaat voor alle gebruikers van MS Office 2010 Professional.
 • OneNote als een nieuwe tool voor de organisatie van belangrijke informatie die je later kunt overbrengen naar andere programma’s van Microsoft Office 2010 Professional. 
 • Nieuwe foto en tekst effecten en de integratie van video’s door PowerPoint in Microsoft Office 2010 Professional vergemakkelijken het creëren van dynamische en levendige presentaties.
 • Krijg door het kopen van Microsoft Office Professional 2010 toegang tot Outlook, werelds grootste en beste mailclient voor de professionele werkomgeving. 
 • Werk zoals u gewend bent : Het oppervlak van MS Office 2010 Professional verschilt alleen van het design van Office 2007, u hoeft niet bang te zijn van een lange trainingsperiode.

Met Microsoft Office 2010 Professional verkrijgt u de optimale software oplossing voor de hoge eisen de particuliere sector. Maar ook bedrijven worden goed ondersteund met deze versie. Met alle benodigde programma’s kunt u uw kantoorwerkzaamheden elke dag optimaal organiseren. 

Verdere links naar "Microsoft Office 2010 Professional"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Office 2010 Professional"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken