Microsoft Office 2013 Home and Business

Microsoft Office 2013 Home and Business
€ 130,00 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Als onmiddellijke download beschikbaar

 • TO10001-NL
Met Microsoft Office Home and Business 2013 kunt u aan alle uiteenlopende eisen van...meer
Productinformatie "Microsoft Office 2013 Home and Business"

Met Microsoft Office Home and Business 2013 kunt u aan alle uiteenlopende eisen van kantoorwerkzaamheden voldoen. De nieuwe handige functies in de Office-toepassingen Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote 2013 ondersteunen het Microsoft Office Pakket 2013 en zorgen voor meer rust en flexibiliteit in uw werk. Binnenkorte onwerpt u professionele presentaties, responsieve klant mailings en zakelijke brieven. Nog grotere hoeveelheden gegevens kunnen eenvoudig verwerkt worden en in grafieken verwerkt worden. 

Alle applicaties in Office 2013 voor Thuisgebruik en Zelfstandigen voor thuisgebruik en zelfstandigen zijn vernieuwd. Word, Excel, Powerpoint, OneNote en Outlook zien er allemaal modern en aantrekkelijk uit, aangepast aan de huidige versie van Windows. Door de gebruiksvriendelijke gebruikers interface krijgt u direct toegang tot de belangrijkste instrumenten. Daarnaast breidt Microsoft haar toepassingen nog steeds uit met nieuwe functies. 

Nieuwe functies in Office 2013 Home and Business

 • Het maken, bewerken en openen van PDF-bestanden in Word 2013. U heeft geen extra programma meer nodig.  
 • Blader eenvoudig door de touch-geoptimaliseerde leesmodus, swipe met een gebaar door de documenten heen. 
 • Integreet intervideos, bijvoorbeeld YouTube in uw Word-document.
 • De Flash-Fill-Functie in Excel 2013 vult automatisch door u geselecteerde gebieden in.
 • Gegevens kunnen door de Quick-Analyse-Functie automatisch en snel geanalyseerd worden en aanvullende informatie verwerken. 
 • Maak gebruik van aantrekkelijker grafische templates om uw resultaat te verbeteren. 
 • In de presentatie modus zijn twee verschillende weegaven mogelijk, zodat u altijd aanvullende opmerkingen kunt noteren. 
 • Met een vinger tussen dia’s vegen op een tablet. 
 • Maak gebruik van nieuwe design tools en profiteer van het slimme advies. 
 • Link Outlook 2013 met de Microsoft Webmail-account en haal uw e-mails, contracten en afspraken overall op.

Nieuwe design en touch- optimalisatie

Office 2013 voor Thuisgebruik en Zelfstandigen is geoptimaliseerd voor Windows 8. De bekende tegel- look is aangenomen.  Het ontwerp is aangepast en ziet er daardoor heel opgeruimd en netjes uit. Door het optimaliseren voor touch- apparaten is het werken met een touch input in een aparate modus vereenvoudigd. De uitgebreide touch oppervlakte en de geoptimaliseerde virtuele toetsenbord zal een nog eenvoudigere gebruik van Office-toepassingen op uw tablet geven. 

Eenvoudige Navigatie

De intuïtieve en duidelijke menunavigatie navigeert u snel en  eenvoudig door de afzonderlijke programma’s van Microsoft Office Home and Business 2013. De individuele toepassingen in het pakket Office 2013 voor Thuisgebruik en Zelfstandigen hebben een overzichtelijke gebruikersinterface. Het menu balk is standaard uitgeschakeld en gaat alleen open indien u het menu echt nodig heeft. De bekende categorieën ‘’File’’, ‘’Edit’’, ‘’View’’ worden weergegeven in een smalle balk aan de bovenkant. Alleen op aanvraag wordt de inhoud volledig weergegeven. 

Vanuit overal werken 

Doe je dagelijkse taken en bureauwerk efficiënter via online toegang. De integratie van Microsoft Onedrive helpt u documenten op verschillende toetstellen te synchroniseren.  Zo kunt u flexibel werken. Niet alleen de toegang tot uw eigen documenten en bestanden worden vereenvoudigd, maar ook het delen met uw vrienden en collega’s is geen probleem. Met de gratis Office Web Apps kunt u overal online toegang krijgen tot uw documenten en deze bewerken. Uw werkplek is overal wanneer u de documenten nodig heeft. 

Microsoft Office 2013 Home and Business biedt met zijn nieuwe functies een gebruiksvriendelijke interface, die de perfecte basis is voor de werkzaamheden op uw pc. Het Office packet is geschikt voor thuisgebruikers en bedrijven. 

Verdere links naar "Microsoft Office 2013 Home and Business"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Office 2013 Home and Business"
11 aug. 2016

De beste optie voor degenen die Office met Outlook op één computer willen gebruiken. In de versie Office Home Sttudent is Outlook niet inbegrepen. In vergelijk met Office 2016 vind ik deze prijs hier wel aantrekkelijk.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken