Microsoft Office 2013 Home and Student

Microsoft Office 2013 Home and Student
€ 79,00 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Als onmiddellijke download beschikbaar

  • TO10002-NL
Ideaal voor bureauwerk voor scholieren, studenten en huishoudens met hulp van Office 2013 Home...meer
Productinformatie "Microsoft Office 2013 Home and Student"

Ideaal voor bureauwerk voor scholieren, studenten en huishoudens met hulp van Office 2013 Home and Student. Bereik meer op school of tijdens uw studie met Microsoft Office Home and Student 2013. Overtuig iedereen met professionele presentaties, maak gebruik van verschillende sjablonen uit Word of Excel en ontwerpen toffe documenten. Eenvoudig notities en teksten maken met behulp van Office 2013 voor Thuisgebruik en Studenten in Word en maak verbazingwekkende PowerPoint presentaties met complexe data in tabellen en lijsten. 

Word, Excel en Powerpoint zijn visueel aangepast in Microsoft Office Home and Student 2013. Door deze versie is er een overzichtelijke structuur ingebracht om zo documenten eenvoudiger op te stellen. Tekstbestanden en tabellen kunnen makkelijk gelezen en aangepast worden. Zowel beginnende als Office experten kunnen eenvoudig en productief werken met Office 2013 voor Thuisgebruik en Studenten. 

Belangrijkste redenen voor Office 2013 Home and Student:

  • Cloud oplossing : Stel nieuwe documenten op uw pc en bewerk deze dan later op desgewenste locatie.
  • Personalisatie : Snelle toegang tot diverse tools waarmee u gebruiksvriendelijk alles kunt aanpassen dankzij deze bijzondere applicatie. 
  • Interactive Layout : Teksten in Word en PowerPoint worden herschikt wanneer er grafische elementen zoals afbeeldingen, video’s of vormen worden verplaatst.
  • PDF-conversie : Inhoud van een PDF-bestand kan rechtstreeks in een Word-document worden bewerkt. 
  • Flash Fill: Excel identificeert uw individuele patroon zonder formules of cijfers en vult de gegevens gemakkelijk in. 
  • Pop-ups : In pop-ups worden alle benodigde informatie gepresenteerd, zonder dat u het uitzicht verliest of moet verlaten. 

Cloud Computing 

Office 2013 voor Thuisgebruik en Studenten is geoptimaliseerd voor Windows 7 en is ontworpen om een naadloze interactie op verschillende apparaten te ondersteunen. Met de Cloud-functie krijgt u gemakkelijk toegang tot uw gegevens, zelfs wanneer u niet op uw werkplek bent. Werk aan uw bestanden met Microsoft Office Home and Student 2013 zelfs wanneer u onderweg bent in de bus, trein of welke locatie dan ook. 

Gemakkelijk in omgang

Office 2013 Home and Student is ontworpen voor een perfecte samenspel tussen verschillende apparaten. Excel, Word en PowerPoint kan worden gebruikt door zowel touch apparatuur zoals tablets en notebooks maar ook met all-in-one systemen met hoge-resolutie HD-schermen. Met de nieuwe Word leesweergave in Office 2013 voor Thuisgebruik en Studenten pakket, kunt u uw documenten op elk scherm gemakkelijker lezen. 

Intuïtief gebruik

Met behulp van het minimalistische design en verfrissende moderne oppervlakte van Office Home and Student 2013 is het vergemakkelijkt om touch en schrijfhulpmiddelen te gebruiken. Snelle toegang tot diverse gebruiksvriendelijke aanpassingsmogelijkheden en tools. Office voor Thuisgebruik en Studenten 2013 is van een gebruiksvriendelijke interface en cloud voorzien. Dit draagt allemaal bij dat het een perfecte basis voor kantoorwerk en thuis is. 

Let op : Outlook, Publisher en Access zijn niet inbegrepen in de versie van Microsoft Office 2013 Home and Student.

Verdere links naar "Microsoft Office 2013 Home and Student"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Office 2013 Home and Student"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken