Microsoft Office 2013 Professional

Microsoft Office 2013 Professional
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar!
€ 175,00 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Als onmiddellijke download beschikbaar

 • TO10075-NL
Office Professional 2013 is een uitgebreid pakket met programma’s waarin een aantal...meer
Productinformatie "Microsoft Office 2013 Professional"

Office Professional 2013 is een uitgebreid pakket met programma’s waarin een aantal verschillende toepassingen voor typische kantoorwerkzaamheden zoals tekstverwerking of spreadsheets bevat. Dit pakket is geschikt voor zowel de particuliere en zakelijke markt. Met vergelijkingen met zijn voorgangers verschilt Office 2013 Pro voornamelijk dat het voor touch-apparaten evenals voor de tradionele desktop computers en notebooks geschikt is. 

Efficiënt werken met Microsoft Office Professional 2013

Met Office 2013 Pro krijgt u een compleet softwarepakket. Het omvat de volgende programma’s:

 • Word 2013 voor tekstverwerking.
 • Excel 2013 voor spreadsheets.
 • PowerPoint 2013 voor het maken van presentaties.
 • OneNote 2013 voor het snel maken van notities. 
 • Outlook 2013 voor eenvoudig beheer van e-mails en accounts.
 • Access 2013 voor het oprichten en beheren van databases.
 • Publisher 2013 voor het maken van geavanceerde en tijdloze ontwerpen. 

U kunt Office 2013 Professional gebruiken voor eenvoudige taken zoals het schrijven van korte documenten, maar ook voor grotere projecten binnen bedrijven of in het raam van het eigen werk. 

Intuïtieve bediening voor een hogere productiviteit

Het eenvoudig ontwerp en interface van alle toepassingen binnen Microsoft Office Professional 2013 vereenvoudigen het schakelen tussen verschillende computerprogrammas. Daarom is het werken met Office 2013 Professional zeer aangenaam voor uw werkflow, ondanks het gebruik van verschillende computerprogrammas. Office Professional 2013 vereenvoudigdt het werken aan complexe projecten aanzienlijk.  

Nieuwe functies in Microsoft Office Professional 2013

De nieuwe of verbeterde features ten opzichte van zijn vooganger is Office 2013 Professional zijn onder andere: 

 • Office 2013 Pro ondersteunt OpenDocument-bestanden evenals het eigen Open XML-formaat van Microsoft. De keuze is aan u om het gedrag van de applicaties aan te passen naar uw eigen wensen. De import van documenten die u bijvoorbeeld met OpenOffice heeft gemaakt kunt u gerust importeren in Microsoft Office 2013 Professional. 
 • Door de integratie van Microsoft OneDrive in het werkveld van Office Professional 2013 kunt u bestanden opslaan in de Cloud-opslagruimte van Microsoft. Hierdoor gaat de verspreiding van documenten aan anderen via Microsoft Office Professional 2013 eenvoudiger en het archiveren hiervan ook. 
 • Office 2013 Pro ondersteunt niet alleen de weergave van Adobe PDF-bestanden maar ook is het mogelijk het bestand aan te passen. Hiermee kunt u PDF-bestanden veel gemakkelijker bewerken en gebruiken als een Word-document rechtstreeks met Microsoft Office Professional 2013. 
 • In Office 2013 Professional is Outlook uitgegroeid als een instrument dat kan worden gebruikt om kalender en weersvoorspellingen te weergeven. Het is ook mogelijk om te koppelen met sociale netwerken als Facebook. 
 • U kunt het oppervlak aan passen in Office 2013 Professional zodat, u het met uw vinger kunt bedienen zonder enige beperkingen. Vooral bij het gebruik van hybride apparaten zowel laptops en tablets kunnen op hetzelfde moment profiteren van deze functie. 

Indien u opzoek bent naar een moderne, zeer efficiënte manier om sneller u werk gedaan te hebben,  dan is Microsoft Office Professional 2013 de juiste keuze. Het uitgebreide pakket ondersteunt zowel de behoeften van particuliere als professionele gebruikers. Compatibiliteit met gratis alternatieven wordt ook gewaarborgd door Office Professional 2013. 

Verdere links naar "Microsoft Office 2013 Professional"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Office 2013 Professional"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken