Microsoft Office 2016 Home and Student

Microsoft Office 2016 Home and Student
€ 95,00 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Als onmiddellijke download beschikbaar

 • TO10003-NL
Microsoft Office Home and Student 2016 is ideaal voor thuisgebruikers op een pc. Of u nu een...meer
Productinformatie "Microsoft Office 2016 Home and Student"

Microsoft Office Home and Student 2016 is ideaal voor thuisgebruikers op een pc. Of u nu een uitnodiging wilt ontwerpen, boekhouden wilt doen, een presentatie voor school of de universiteit moet ontwikkelen, Office 2016 voor Thuisgebruik en Studenten helpt u bij al deze werkzaamheden. Het Office pakket wordt geleverd met programma’s voor elke behoefte. 

Microsoft Office 2016 Home and Student omvat de volgende programma’s:

 • Word 2016: Tekst fabriceren, aanpassen en bewerken
 • Excel 2016: Tabellen en grafieken ontwikkelen
 • PowerPoint 2016: Presentaties samenstellen en presenteren
 • OneNote 2016: Notities noteren bewerken en bewaren

Met de aanschaf van Microsoft Office voor Thuisgebruik en Studenten 2016 ontvangt u de deze programma’s om te kunnen installeren. Deze blijven altijd onbeperkt beschikbaar op uw computer. Hierdoor bent u altijd voorbereid op alle taken in het dagelijks leven, op school en tijdens uw studie. Microsoft biedt updates aan voor Office 2016 Home and Student die gratis beschikbaar zijn. Zo blijft uw software altijd up-to-date en behoudt u uw comfort en veiligheid. 

Geoptimaliseerd voor Windows 10

Microsoft Office Home and Student 2016 en Windows 10 zijn perfect op elkaar afgestemd. Het ontwerp en gebruiksgemak zijn vergelijkbaar, zo passen de programma’s naadloos in het besturingssysteem. Door de focus op touch opties is het navigeren zeer eenvoudig. Door de koppeling van Windows Live-account en Microsoft OneDrive krijgt u toegang tot uw bestanden via de mobiele apps van al uw apparaten. Zo kunt u uw documenten niet alleen onderweg bewerken, maar kunt u ook bijvoorbeeld uw opgeslagen foto’s delen met vrienden en familie via Microsoft OneDrive.

Wat is er nieuw in Office Home & Student 2016

 • Met de “Tell Me“ zoekfunctie in Office 2016 voor Thuisgebruik en Studenten kunt u de functies binnen de programma’s sneller vinden. Voer eenvoudig het sleutelwoord in en u krijgt een lijst met suggesties. 
 • De functie “Insights“ kunt u zoeken naar achtergrond informatie, zoals afbeeldingen, tabelleten, in het woordenboek of op het internet en direct integreren. 
 • Bewerk uw bestanden samen met vrienden in een real time optie om zo betere resultaten te bereiken. 
 • Verbind met het Cloud OneDrive om het te gebruiken. Zo deelt en bewerkt u bestanden met vrienden en familie. U krijgt 15 GB opslagruimte, zo is het mogelijk om altijd toegang te hebben tot uw foto’s en documenten. 
 • Het adaptieve Office-programma's in Office 2016 voor thuisgebruik en studenten analyseren uw werking en helpen u sneller bij het uitvoeren van gemeenschappelijke werkzaamheden.
 • Programma’s in Office Home and Student 2016 analyseren de manier van werken en helpen u hierdoor sneller werkzaamheden te verrichten. 
 • De oogvriendelijke werking geeft de mogelijikheid om achtergronden donker te maken met de ‘‘Black Theme“. Zo kunt u langer voor het scherm werken zonder vermoeid te worden. 

Efficiënter werken met Office 2016 Home and Student

Office 2016 voor Thuisgebruik en Studenten brengt een aantal functies met zich mee die het makkelijker maakt om op de computer te werken. PDF-bestanden kunt u nu eenvoudig openen, bewerken en opslaan in Word. Wees creatief en importeer online video’s direct in uw Word-document. In Excel zijn talrijke nieuwe sjablonen, dit maken het gemakkelijker om tabellen te maken. U hoeft zich geen zorgen meer te maken om het design, zo houdt u focus op uw gegevens. Excel doet de rest voor u. Zelfs in PowerPoint helpen de nieuwe sjablonen u, uitlijnfuncties en andere ontwerp tools creëren het optimale design voor uw presentaties. Met Office voor Thuisgebruik en Studenten 2016 krijgt u een softwarepakket die u ondersteunt met al uw werkzaamheden. 

Microsoft Office Home and Student 2016 gericht op particuliere gebruikers met name studenten. Het biedt een geode basis voor de dagelijkse werkzaamheden op school, universiteit of de huiselijke boekhouding. 

Verdere links naar "Microsoft Office 2016 Home and Student"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Office 2016 Home and Student"
11 aug. 2016

Office 2016 Home Student

Met Office 2016 het cloud-werken naar een hoger niveau zien. Het kantoorpakket draait voor een belangrijk deel om online samenwerken, wat nu vanuit de software zelf kan en niet alleen via de browser en zonder vertragingen.
Outlook mis ik niet, ga eerder profiteren van deze goedkope aanbieding.
Er zijn kleine, maar gedegen verbeteringen, ben ermee teleurgesteld.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken