Microsoft Office 2016 Professional

Microsoft Office 2016 Professional
€ 250,00 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Als onmiddellijke download beschikbaar

 • TO10006-NL
Met Microsoft Office Professional 2016  hebben u een Office-pakket voor  hoge eisen...meer
Productinformatie "Microsoft Office 2016 Professional"

Met Microsoft Office Professional 2016  hebben u een Office-pakket voor hoge eisen stellende gebruiker. Het is perfect voor freelancers, mini bedrijven en thuisgebruikers. Office 2016 Professional voldoet aan alle vorderen wat van een professionele kantoor software ook gevraagd wordt. Maak etiketten, standaardbrieven, indrukmakende presentaties en beheer uw bedrijf nummers en afspraken. Office 2016 Pro ondersteunt u bij al uw professionele en particuliere projecten om tevredenheid gevende resultaat te bereiken.

In Microsoft Office Professional 2016 bevinden zich de volgende programma’s:

 • Word 2016 – Maak professionele documenten en werk uw ideeën uit.
 • Excel 2016 – Tabellen, formules maken en evalueren met de kwalitatieve analyse functies. 
 • PowerPoint 2016 – Overtuig met effectieve presentaties.
 • OneNote 2016 – Bundel uw notities op een plek.
 • Outlook 2016 – Beheer uw e-mails, contacten en afspraken. 
 • Publisher 2016 – Ontwerp professionele publicaties en marketing materiaal. 
 • Access 2016 – Beheer uw databases en pas voortgangsverslagen aan.

De programma’s in Office 2016 Pro voldoen aan de hoogste normen. Door reguliere updates van Microsoft is uw software altijd up-to-date. Profiteer van de voortdurende ontwikkelingen van het Office pakket. 

Teamwork is zeer belangrijk

Werk in Microsoft Office Professional 2016 gemeenschappelijk aan projecten en documenten. Met het real-time netwerk kan iedereen tegelijkertijd werken en de resultaten zijn direct zichtbaar. Dit wordt mogelijk gemaakt door de Cloud Service OneDrive. Hierdoor kunnen documenten online opgeslagen worden en zijn deze toegankelijk vanaf elke locatie. Deel uw bestanden gratis met uw collega’s en vrienden. Met Office Mobile Apps heeft u altijd en overal gratis toegang. Met Office 2016 Pro krijgt u 15 GB OneDrive opslagruimte. Dit kan indien gewenst uitgebreid worden. 

Nieuwe functies van Office 2016 Professional

 • Door de ‘’Tell Me’’ zoekassistent vindt u bepaalde functies binnen de programma’s gemakkelijker, sneller en wordt alles correct toegepast.
 • Met ‚‚Insights‘‘ kunt u op het internet zoeken naar relevante informatie terwijl u zich in het office programma bevindt. De inhoud kunt u direct gebruiken voor uw documenten. 
 • Nieuwe tools in Excel herkennen patronen en gegevens volledig automatisch. Zo bespaart u tijd en heeft u sneller inzicht in uw gegevens. U kunt met een klik eenvoudige prognoses maken uit uw data gegevens. Zo kunt u overzichtelijk toekomstige trends illustreren en deze gebruiken voor uw presentaties. 
 • Deel PowerPoint-presentaties direct via het web. Het publiek kan aan de hand van de gratis Office presentatiedienst  overal de presentaties bekijken zonder te beschikken over PowerPoint.
 • Met de nieuwe online foto afdruk optie van Publisher bespaart u tijd en moeite voor een goed resultaat. 

Office 2016 Pro en Windows 10

Office 2016 Professional is perfect afgestemd op Windows 10. Het ontwerp en de interface zijn zeer verglijkbaar, zodat de mix tussen Office-programma’s en Windows zeer goed samengaat. De optimalisatie van touch-apparaten geeft de keuze om met de stylus of vinger te werken of gewoon met het toetsenbord en muis. Door de mobiele apparaten bent u nog flexibeler en kunt u nu overal werken met Office Professional 2016 zelfs als u onderweg bent! 

Microsoft Office Professional 2016 beschikt over alle programma’s die u nodig heeft voor op het kantoor. Met Publisher en Access zijn twee programma’s opgenomen die van bijzonder belang zijn voor het bedrijfsleven. Office 2016 Professional is daarom naast particulieren ook gericht op kleine bedrijven, zelfstandigen en freelancers.  Met Office 2016 Pro bent u goed uitgerust om snel en efficiënt kantoorwerkzaamheden uit te voeren. 

Verdere links naar "Microsoft Office 2016 Professional"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Office 2016 Professional"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken