Microsoft Project 2010 Professional

Microsoft Project Professional 2010
€ 780,00 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Als onmiddellijke download beschikbaar

  • TO10007-NL
Microsoft Project Professional 2010 is een ideale oplossing voor bedrijven of veeleisende...meer
Productinformatie "Microsoft Project 2010 Professional"

Microsoft Project Professional 2010 is een ideale oplossing voor bedrijven of veeleisende thuisgebruikers om projecten uit te voeren ente plannen en. Met de software voor projectbeheer kunt u tijdelijke processen om het beheer en de verdeling van het personeel of teams op alle aspecten van het project begeleiden. Door het gebruik van MS Project Professional 2010 is het mogelijk tegelijkertijd te werken met collega’s aan projecten, hierdoor wordt het gezamenlijk werken aanzienlijk vereenvoudigd. 

Verfijnde projectplanning in bedrijven met MS Project 2010 Professional 

Door middel van Microsoft Project 2010 Professional, krijgt u de mogelijkheid om zowel korte projecten als langetermijnstrategie duidelijk en snel, zonder fouten uit te voeren . Bepaal in Microsoft Project Professional 2010 de timing van de verschillende stappen, evenals het aantal werknemers of middelen die nodig zijn voor de realisatie. Deze en soortgelijke processen ontwikkelt u met de software voor projectbeheer binnen een paar muisklikken, de meeste project gerelateerde functies zijn geautomatiseerd. 

Al deze handelingen gebeuren in MS Project Professional 2010 in uw gebruikelijke interface, want optisch verschil het niet van andere producten in de Office 2010-serie. Door middel van een intelligente menu in Microsoft Project 2010 Professional zul je door contextgevoelige grammatica snel toegang krijgen tot functies die u vaak nodig heeft in uw projecten. Uw project optisch laten schijnen met behulp van de nieuwe effecten, kleurpaletten en soortgelijke design tools in MS Project 2010 Professional. 

Belangrijke functies in MS Project 2010 Professional

  • Afspraken, Middelen,Personeel: MS Project Professional 2010 geeft duidelijkheid in de voorbereiding van het realiseren van projecten en ziet u duidelijk de koers hiervan. 
  • Gebruik SharePoint Server voor het delen van bestanden en tegelijkertijd aan projecten werken met collega’s.
  • Voordeel bij het gebruik, wen snel aan Microsoft Project Professional 2010 door de vertrouwde Office-interface.
  • Vertrouw op geautomatiseerde werkprocessen, die u verlossen van veel werk, hetgeen leidt tot snellere resultaten. 
  • Speel geplande scenario’s met de software voor projectbeheer af, hierdoor kunt u zien of uw idee echt haalbaar is, zonder kosten van een werkelijke situatie. 

Complexe team projecten in Microsoft Project Professional 2010

Door over te schakelen naar MS Project Professional 2010 krijgt u in vergelijking met de standaard variant, de mogelijkheid om verbinding te maken met een bestaande Project Server zonder een omweg. Publiceer bijvoorbeeld takenlijsten of updates in Microsoft Project 2010 Professional via SharePoint. Zo krijgt u direct toegang tot bestanden die door medewerkers aangepast zijn. Bovendient kunt u met de Professional versie van projectbeheer, scenario’s doorspelen en gelijktijduig bepaalde stukken uitschakelen. 

Bij het beheer van grotere teams helpt MS Project 2010 Professional u daarbij, u kunt sneller medewerkers toevoegen via Drag & Drop. Sleep collega’s en andere hulpmiddelen in Microsoft Project 2010 Professional eenvoudig. De projectbeheer software werkt het gehele project automatisch bij. Daardoor is MS Project Professional 2010 zowel geschikt voor het beheer van kleine teams en grote complexe groepen, om zo samen te werken aan de toekomst van uw bedrijf.

Let op: Microsoft Project Professional 2010 niet compatibel met Microsoft Office 2016!

Verdere links naar "Microsoft Project 2010 Professional"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Project 2010 Professional"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken