Microsoft Project 2013 Professional

Microsoft Project Professional 2013
€ 290,00 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Als onmiddellijke download beschikbaar

  • TO10009-NL
Microsoft Project Professional 2013 is de optimale project management software voor de planning...meer
Productinformatie "Microsoft Project 2013 Professional"

Microsoft Project Professional 2013 is de optimale project management software voor de planning en uitvoeringen van projecten in bedrijven. Met MS Project Professional 2013 ontwerpt u grote projecten op lange termijnen, deelt u het personeel in, beheert u de middelen en kunt u de resultaten in verschillende soorten grafieken weergeven. Intuïtieve en krachtige hulp bij het coördineren van projecten van welke aard dan ook in uw bedrijf met Microsoft 2013 Professional. 

Plan uw projecten met Microsoft Project Professional 2013

Met MS Project Professional 2013 ontwikkelt u projecten op basis van de populaire sjablonen. Binnen elk project ondersteunt de projectmanagement software u om processen te definiëren, doelen te stellen en om mijlpalen neer te zetten. Door middel van Microsoft Project 2013 Professional ervaart u welke context in verschillende activiteiten relevant zijn, om zo uw project succesvol af te kunne ronden. Voornamelijk verwarrende en grote projecten kunt u eenvoudig en begrijpelijk inzien met MS Project 2013.

Gebruik Microsoft Project 2013 Professional om details voor uw medewerkers van het project te verstrekken. Met MS Project Professional 2013 kunt u op een eenvoudige manier verbinding maken met Exchange of SharePoint-servers, om zo het project in de gehele onderneming aan te bieden. Een sterke punt van de Professional editie van het projectmanagement software is de multi- project management, een centrale planning van middelen en de toegang via webdiensten. 

Belangrijke functies in Microsoft Project Professional 2013:

  • Beheer uw grote projecten op de Exchange en SharePoint –servers en deel uw resultaten met uw medewerkers. 
  • Gebruik geautomatiseerde processen voor het oplossen van conflicten in MS Project 2013 Professional om sneller problemen te detecteren en op te lossen. 
  • Kosten, personeel, middelen, looptijd: Beheer dit met MS Project Professional 2013, alle belangrijke informatie in een project duidelijk weegeven met een Gantt-diagram. 
  • De bekende Office-producten gebruikersinterface laat u snel wennen aan de functies van Microsoft Professional 2013.
  • Gebruik populaire templates van het projectmanagement software om uw projecten een aantrekkelijke, innovatieve uitstraling te geven en uw collega’s te overtuigen van uw werk. 
  • Alle handelingen worden automatisch ingesteld in MS Project 2013 Professional en in elkaar gezet. 
  • Zo hoeft u herhalende processen niet meer handmatig in te voeren.

Krachtige project management software met een vertrouwde interface

Ook MS Project 2013 Professional is gebaseerd op de user interface die u al kent uit andere Office-producten. Zelfs zeer complexe projecten in Microsoft Project 2013 Professional intuïtief en contextgevoelige beheren: Het menu zal altijd de relevante functies weergeven die van belang zijn voor uw project. Veel processen in MS Project Professional 2013 worden geautomatiseerd om tijd te besparen. Conflicten binnen een project toont Microsoft Project Professional 2013 automatisch, zodat u snel kunt zoeken naar een oplossing. 

Alle belangrijke criteria voor een project heeft u dankzij MS Project 2013 altijd in beeld: zij bewaken de kosten en de duur van een project. Definieer in Microsoft Project Professional 2013 ook extra aankopen die u nodig heeft om uw visie te realiseren. Alle informatie worden in Microsoft Project Professional 2013 ingesteld, om u zo snel mogelijk te laten zien of een project haalbaar is. 

Let op: Microsoft Project Professional 2013 is niet compatibel met Microsoft Office 2016!

Verdere links naar "Microsoft Project 2013 Professional"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Project 2013 Professional"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken