Microsoft Project 2013 Standard

Microsoft Project Standard 2013
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar!
€ 265,00 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Als onmiddellijke download beschikbaar

  • TO10008-NL
Door middel van Microsoft Project Standard 2013 ontvangt u een uitgebreide project management...meer
Productinformatie "Microsoft Project 2013 Standard"

Door middel van Microsoft Project Standard 2013 ontvangt u een uitgebreide project management programma, dat geschikt is voor gebruik in kleine bedrijven, zelfstandigen of freelancers. Met MS Project 2013 Standard beheert u kosten, de duur, en de voorwaarden die verbonden zijn aan een project. Dit geeft u de kans om in een oogopslag te zien of een project haalbaar is, zo beheert u op langere termijn het project overzichtelijker.

Beheer projecten eenvoudiger – met Microsoft Project Standard 2013

Maak in Project Standard 2013 een project van uw keuze en met de benodigde tijdsduur om het project te kunnen realiseren. Vervolgens wijst u de gegevens die u nodig heeft in het project management programma: Welke medewerkers nemen deel aan dit project? Welke apparaten zijn er nodig? Hoe hoog zijn de kosten van materiaal voor het personeel? Deze en soortgelijke belangrijke functies kunt u in MS Project 2013 Standard toe voegen met slecht een paar klikken. 

Office Project Standard 2013 geeft u de volledige vrijheid: Gebruik het om kortlopende projecten te maken van paar dagen lang. Of maak met MS Project 2013 Standard langdurige projecten die plaatsvinden in paar maanden of zelfs jaren. Dit project management programma is geschikt voor zowel zelfstandigen en bedrijven die hun toekomst duidelijker, beter en sneller willen plannen.  

Belangrijke functies in Microsoft Project Standard 2013:

  • Maak nieuwe projecten met een enkele klik en voeg relevante gegevens in een duidelijk Gantt-diagram. 
  • Gebruik Project 2013 Standard om medewerkers, tijd en middelen te beheren.
  • Door middel van het project management programma een snel overzicht van verwachte kosten voor de gehele duur van het project.
  • Vertrouw op de welbekende Project Standard 2013 Office-interface, waar u al aan gewend bent in de andere Microsoft-toepassingen.
  • Een korte uitstapje voorbereiden met uw medewerkers of een lange-termijn strategie. U bepaalt hoe en in welke mate u gebruik maakt van Microsoft Project Standard 2013. 
  • Geautomatiseerde workflows laten automatisch zien of er conflicten of niet functionerende projecten zijn.

Geautomatiseerde processen in MS Project 2013 Standard

Tal van geautomatiseerde toepassingen in Office Project Standard 2013 zullen uw project planning vergemakkelijken. Heeft u per ongeluk een werknemer voor twee gelijktijdige taken ingepland? MS Project 2013 Standard waarschuwt u hiervoor, zodat u snel conflicten kunt beheren en foutloos met middelen kunt corrigeren. Wijzigingen die u in een deel van uw project doorvoert, heeft automatisch invloed op andere plannen in het project van Project Standard 2013. 

Verder maakt Project 2013 Standard ook gebruik van de bekende office-interface, zodat u zich meteen thuis voelt in het project management programma. Contextgevoelige menu’s bieden u in Microsoft Project Standard 2013 snelle toegang tot belangrijke functies. Uiteindelijk krijgt u door middel van Office Project Standard 2013 complexe programma’s die vereenvoudigd zijn. Daardoor kunt u collega’s en vrienden een innovatieve, aantrekkelijke en professionele design presenteren. 

Let op: Microsoft Project Standard 2013 is niet compatibel met Microsoft Office 2016!

Verdere links naar "Microsoft Project 2013 Standard"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Project 2013 Standard"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken