Microsoft Project 2016 Standard

Microsoft Project Standard 2016
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar!
€ 580,00 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Als onmiddellijke download beschikbaar

  • TO10077-NL
Project Standard 2016 geeft u elk geval een overzicht van uw projecten. De uitgebreide...meer
Productinformatie "Microsoft Project 2016 Standard"

Project Standard 2016 geeft u elk geval een overzicht van uw projecten. De uitgebreide instrumenten van Microsoft Project Standard 2016 ondersteunen en zijn betrouwbaar in de planning en uitvoering van alle producten. Deze hulp staat u bij in de documentatie en voor de voortgang van het project. Analyseer middelen, planningen en budgetten direct, vlot en vrij van gevaar het projectmanagement. Project 2016 Standard biedt u of uw project managers een verscheidendheid aan mogelijkheden aan om succes te meten en het gehele project in het oog te houden. 

Uitgebreide mogelijkheden voor een betrouwbaar projectmanagement

  • Plan en beheer projecten met behulp van eenvoudig te gebruiken functies en houd altijd middelen bij, de kosten en de voortgang van de werkzaamheden. 
  • De nieuwe project templates van Office.com kunt u rechtstreeks voor Project Standard 2016 ophalen en gebruik deze meteen bij de planning van uw nieuwe project. 
  • De Office-achtige interface van MS Project 2016 Standard biedt intuïtieve navigatie binnen het programma.
  • De uitgebreide rapportage tools, zoals burndown rapporten of resource overzichten. Maak maatregelen voor de projecvoortgang zonder grote inspanning en een betrouwbare beoordeling van de toewijzing van middelen. 
  • Relaties van de operaties kan eenvoudig worden weergegeven door het proces pad in het Gantt-diagram met Project Standard 2016. Zo kunt u precies inzien welke acties nodig zijn om het project te promoten. 
  • In de tijdlijn kunt u meerdere tijdlijnen maken naast elkaar en deze grafisch bewerken. Presentaties over de voortgang van het project worden snel gemaakt op elk gewenst moment.
  • Zonder verlies van kwaliteit elementen kunt u in Microsoft Project Standard 2016 uit alle andere Office-toepassingen invoegen en bewerken.  Zo kunt u ook uw benodigde informatie gebruiken voor een PowerPoint-presentatie of plakken in een Word-documenten. 

Het overzicht over projecten behouden

Microsoft Project Standard 2016 biedt veel verschillende manieren om uw projecten efficiënt te plannen en te beheren. Organiseer uw projecten gedetailleerd en altijd schema’s bijhouden met de benodigde middelen. Met de nieuwste Project sjablonen die u direct kunt ophalen op Office.com voor Project 2016 Standard, zo beschikt u altijd over de nieuwste sjablonen. De verbeterde grafische gebruikersinterface lijkt op Office 2016 met een eenvoudige oriëntatie binnen het programma. Regel met MS Project Standard 2016 alle dagelijkse taken, belangrijke details, project taken en bespaar tijd, kijk snel en gemakkelijk slechts met een oogopslag naar kerncijfers. De Gantt-diagram benadrukt uw vooruitgang van activiteiten en relaties. In Microsoft Project 2016 Standard worden processen die cruciaal zijn voor een succesvolle afrondig voor het project getoond.

Voortgang meten van het project en zorgen voor succes

In Microsoft Project Standard 2016 heeft u permanent de mogelijkheid om de voortgang van uw projecten in te zien. Maak met Project 2016 Standard regelmatig zinvolle presentaties en geef uw projectteam of managers inzicht in het proces van planning, toewijzing van middelen, de economie en andere belangrijke onderdelen van het project. Het project management software stelt u in staat om alle sleutelfiguren van uw project in een tijdlijnweergave grafisch weer te geven. Vooruitgang op basis van pre en klare rapporten zoals burndown rapporten of middelen onderzoeken en deel deze gemakkelijk via MS Project Standard 2016 met het gehele team. Zo kunt u altijd het gehele team bereiken, gezamelijk resultaat boeken en eventuele problemen vinden. 

Verdere links naar "Microsoft Project 2016 Standard"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Project 2016 Standard"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken