Microsoft Visio 2013 Professional

Microsoft Visio Professional 2013
€ 240,00 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Als onmiddellijke download beschikbaar

  • TO10011-NL
Zoekt u naar een hoogwaardige visualisatie software voor zakelijk gebruik, dan kunt u Microsoft...meer
Productinformatie "Microsoft Visio 2013 Professional"

Zoekt u naar een hoogwaardige visualisatie software voor zakelijk gebruik, dan kunt u Microsoft Visio Professional 2013 niet laten staan. De applicatie zal u helpen om zeer complexe informatie in vorm van eenvoudige grafieken om te zetten. Ideaal voor IT-beheer en beveiliging, business intelligence voor het maken van wetenschappelijke diagrammen. De grote kracht van Visio 2013 Professional ten opzichte van soortgelijke programma’s zijn de real-time koppelingen met en de intuïtieve gebruikersinterface. 

Visualisatie met Microsoft Visio Professional 2013

U heeft een groot aantal gegevens en wilt het gemakkelijk ter beschikking stellen met een visualisatie software ? Microsoft Visio 2013 Professional helpt u grote hoeveenheden data snel voor te bereiden. Daarvoor heeft Visio Professional 2013 diagrammen die geschikt zijn voor typische taken in grote en kleine bedrijven. Deze omvatten universele grafieken of netwerkdiagrammen. Naast een groot aantal templates, kunt u ook gratis schema’s tekenen. 

Om uw werk met Microsoft Visio 2013 Professional te vergemakkelijken, wordt de software geleverd met een verscheidenheid aan templates. Die zijn perfect afgestemd op het merendeel van de taken in bedrijven. In vergelijking met de standaard versie van Visio, heeft deze versie aanzienlijk meer sjablonen, klantgerichte stijlen, verschillen vormen voor uw schema’s en nog veel meer. 

Hoogtepunten in Microsoft Visio Professional 2013

  • Vernieuwde formulieren en templates, evenals verbeterde ontwerpen maken het mogelijk om professionele grafieken te creëren in enkele minuten.
  • Nieuwe, automatische lay-out mogelijkheden maken het gemakkelijker om in Microsoft Visio Professional 2013 vormen toe te voegen. 
  • Een bijgewerkte menubalk faciliteert diramming in Microsoft Visio Professional 2013.
  • Vermijd fouten met intelligente controlesystemen die fouten bij diagrammen en teksten in kaart brengen. 
  • Samen werken op het internet met uw collega’s is ook mogelijk, al heeft uw collega geen Visio 2013 Professional. Sla uw diagrammen op als PDF,XPS of als een webpagina en deel deze met anderen. 
  • Alle diagrammen die u maakt met deze visualisatie software, kunt u ook toevoegen in andere bestaande Office-documenten. Integreer uw grafieken eenvoudig in Word-documenten en PowerPoint-presentaties.

Visio Professional 2013 voor de hoge eisen

Een efficiënt visualisatie software als Microsoft Visio 2013 Professional heeft sterke punten in het bijzonder bij het samenwerken met collega’s. Werk samen, bijvoorbeeld in dezelfde grafiek met Microsoft Visio Professional 2013, real time en zonder administratieve lasten voor de verschillende versies van de grafiek. Bovendien kunt u in Microsoft Visio 2013 Professional combineren, zodat u data die bijgewerkt wordt in real time in uw huidige grafieken direct zichtbaar zijn. 

U kunt de gevens voor de diagrammen overal vandaan halen, dit is geen enkel probleem. Maak grafieken met gegevens uit Excel, Access, SQL Server of rechtstreeks importeren vanuit SharePoint-servers in Visio Professional 2013. Daardoor bespaart u tijd door niet dezelfde creatie nogmaals te maken, maar kunt u deze gerust importeren in Microsoft Office Visio Professional 2013 met alleen de informatie die u nodig heeft. Door de oprichting van regels, kunt u standaard toewijzingen definiëren en lopen deze processen automatisch. Dit bespaart tijd en geld en zorgt voor een soepele werkflow. 

Visio 2013 Professional is speciaal ontworpen voor gebruik in bedrijven. Voor zelfstandigen, freelance of thuisgebruikers is de standard versie van de visualisatie software ontworpen. Let op dat het Microsoft Visio Professional 2013 geen onderdeel van het Microsoft Office-pakket is, u kunt dit programma alleen los aanschaffen. 

Let op: Microsoft Visio Professional 2013 is niet compatibel met Microsoft Office 2016!

Verdere links naar "Microsoft Visio 2013 Professional"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Visio 2013 Professional"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken