Microsoft Visio 2013 Standard

Microsoft Visio Standard 2013
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar!
€ 190,00 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Als onmiddellijke download beschikbaar

  • TO10081-NL
Microsoft Visio Standard 2013 is software waarmee u eenvoudig grafieken mee maakt. De inhoud van...meer
Productinformatie "Microsoft Visio 2013 Standard"

Microsoft Visio Standard 2013 is software waarmee u eenvoudig grafieken mee maakt. De inhoud van deze diagrammen zijn direct gekoppeld aan de gegevens die u heeft gemaakt, bijvoorbeeld in Excel zodat u complexe informatie duidelijk kunt uitbreiden. Microsoft Visio 2013 Standard is geschikt voor thuisgebruik, maar ook voor zelfstandigen en freelancers.

Eenvoudig gebruik van informatie met Microsoft Visio Standard 2013

Door MS Visio 2013 Standard geeft u toegang tot een groot aantal verschillende sjablonen die kunnen worden gebruikt voor het maken van grafieken. Genereer bijvoorbeeld een netwerk of stroomgrafiek en vul uw informatie in MS Visio 2013 Standard. Of het nu voor uw huishoudelijk uitgaven is, een nieuw project of algemeen. De visualisatie software heeft een flexibele structuur en kan worden gebruikt voor elke toepassing.

Om diagrammen in Microsoft Visio 2013 Standard met informatie te voorzien, kunt u bestaande informatie gebruiken: Voeg bijvoorbeeld gegevens uit Excel-werkmappen of de toegang tot SharePoint server toe om gevens vanaf daar te importeren. Bestaande informatie kunt u gerust toevoegen, zo bespaart het u een hoop werk. Definieer regels om nieuwe informatie optisch te veranderen in real time.

Nieuwe functies in Microsoft Visio Standard 2013:

  • Nieuwe vormen, kleuren en designs: met Microsoft Visio 2013 Standard, krijgt u sneller toegang tot de ontwerpen die u echt aanspreken. 
  • Integreer  grafieken uit de bestaande Office-documenten zoals Word, Excel en soortgelijke toepassingen direct in Visio. 
  • Met Quick Shapes kunt u de lay-out en de grootte automatisch instellen, zo werkt u nog sneller.
  • De interface van deze software voor de visualisatie is gebaseerd op de directe vooganger en andere office-programma’s. Zo voelt u zich direct thuis in dit programma. 
  • Voor thuis en kleine kantoren: Werk in Visio 2013 Standard op zowel particuliere projecten en bedrijfsprocessen op kleine schaal. 

Belangrijke gegevedns op een rij met Microsoft Visio Standard 2013

Het doel van de diagrammen in MS Visio 2013 Standard is om moeilijk te begrijpen informatie visueel gemakkelijker te begrijpen. Door het toekennen van kleuren en vormen zie je meteen in Microsoft Visio 2013 Standard of uw geplande project werkt of niet. Bijvoorbeeld door de uitgaven en de inkomsten markeren met verschillende kleuren. De langdurige analyse van gegevens is niet nodig in MS Visio Standard 2013, de software voor visualisatie neemt het grootste deel van uw werk over. 

Het gene wat u ziet bevalt u niet ? Dan verander binnen enkele seconden in Microsoft Visio 2013 Standard effecten en ontwerpen en kies de stijl die u nodig heeft voor uw presentatie. Nieuwe vormen die uitsluitend zijn opgenomen in Microsoft Visio Standard 2013, maak grafieken met een professionele uitstraling. Alle documenten die u in MS Visio 2013 Standard maakt zijn compatibel met andere versies van Visio 2013. U kunt ook bestaande resultaten in de bestaande office-documenten toevoegen. 

Profiteer van vele mogelijkheden van Microsoft Visio 2013 Standard zoals complexe grafische grafieken en diagrammen. Visio ondersteunt u uitstekend voor uw werk.

Let op : Visio Standard 2013 is niet compatibel met Office 2016, maar wel met Office 2013.

Verdere links naar "Microsoft Visio 2013 Standard"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Visio 2013 Standard"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken