Microsoft Windows 7 Professional

Windows 7 Professional
€ 23,99 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Als onmiddellijke download beschikbaar

  • TO10014-NL
Na Windows Vista is Windows 7 Professional de nieuwe besturringssysteem van Microsoft. Het...meer
Productinformatie "Microsoft Windows 7 Professional"

Na Windows Vista is Windows 7 Professional de nieuwe besturringssysteem van Microsoft. Het besturingssysteem Windows 7 Pro is zowel voor intensieve gebruikers en voor het bedrijfsleven. Paar onderdelen zijn veranderd in de nieuwe Windows: optimalisaties van het gebruikerssysteem en het optische domein als gebruikersinterface, alsmede systeem en veiligheid en Windows Explorer samen met de nieuwe Beveiligingscentrum. 

Prestaties te verhogen en intutieve bediening

De gebruiksvriendelijke bediening is een grote zorg in de besturingssysteem Windows 7 Professional, deze zijn samen met sommige toepassingen en met de gebruikersinterface van het systeem verbeterd. Veel programma’s zoals Paint en Wordpad, worden in Microsoft Windows 7 Professional verbeterd en voorzien met een ribbon-interface, zoals gebruikelijk is voor Microsoft Office 2007. De bekende sidebar van Vista is in Windows 7 Pro verwijderd. Widgets kunnen nu direct op de desktop geplaats worden. De Windows 7 Professional besturingssysteem draait snelle dan de vorige versies, dit valt ook te verwijten aan de lagere systeemvereisten ondanks talrijke optimalisaties. Het besturingssysteem Windows 7 Pro brengt ook de nieuwe DirectX 11 met zich mee, die ook voor toename van de prestaties in de Grafische kant verantwoordelijkt. Microsoft Windows 7 Professional ondersteunt ook nu de alternatieve invoerapparaten zoals tablet-pc’s met verschillende functies zoals multi-touch.

Programma innovaties in het besturingssysteem Windows 7 Pro

Prestatie verbeteringen en optimalisaties op het oppervlak zijn niet de enige punten die Microsoft Windows 7 Professional aan u door Microsoft Windows zal worden aangeboden.  Nieuwe programma’s en functies zullen u helpen om de snelheid van uw workflow gemakkelijker te controleren: 

  • Bibliotheken: virtuele mappen in Windows Verkenner voor snelle data managment.
  • Beveiligingscentrum: Nieuwste Beveiliging Centrum (virusscanner en firewall monitor)
  • Spraakbesturing en output: Ondersteuning voor gebruikers met beperkte mogelijkheden
  • Apparaat display : vertoning van frequente acties voor externe apparaten
  • Storing opnameprogramma: Het loggen van foutmeldingen
  • Automatisch thuisnetwerken inrichten
  • Inhoud en programma’s sneller vinden met de verbeterde Windows Search

Als een optimalisatie stap voor het besturingssysteem Windows 7 Pro zijn ook een aantal programma’s en functies verwijderd in Windows. Zoals het klassieke Start-menu, sommige functies in de taalbalk en Windows Media Player in de taalbalk en sommige explorer functies. Ook heeft u met het besturingssysteem Windows 7 Professional meer extra’s en nog meer functies. Microsoft Windows 7 Professional ondersteunt ook Windows Server domeinen. De XP-modus kunt u ook oudere programma’s draaien op Windows 7 Pro. U ontvangt ook Mainstream ondersteuning voor de besturingssysteem Windows 7 Professional, dit is speciaal een uitgebreide ondersteuning fase. 

Beveiliging met het besturingssysteem Windows 7 Professional

Windows 7 Pro besturingssysteem is niet alleen gebruiksvriendelijk maar ook zeer krachtig: In de nieuwe versie van Microsoft is de prioriteit voor de veiligheid ook een kwestie en is hier ook veel tijd aan gewijd. Het ondersteunt nu ook standard biometrische authenticatie met behulp van vingerafdrukken. In vergelijking met Windows Vista, is Microsoft Windows 7 Professional het opstellen van een gebruikersaccount nu verstelbaar in stappen. Windows 7 Pro is voorzien van een whitelist van systeem programma’s die automatisch worden voorzien van administratie rechten. Om eventueel  het beveiligingsniveau te verhogen kunnen kritische toepassingen in het beveilingsniveau aangepast worden. Dit kan aan de hand van een zwarte lijst van de respectieve programma’s worden uitgevoerd. Deze worden afzonderlijk behandeld in de uitvoering en altijd om bevestiging gevraagd in een apart venster. Om ervoor te zorgen dat uw systeem veilig blijft, is het uitvoeren van updates altijd van hoofdbelang en blijft u systeem up to date. 

Met Windows 7 Professional is de ideale besturingssysteem voor uw bedrijf of voor hoge eisen in de privesfeer. De geavanceerde functies zullen u helpen om het beste uit uw computer te halen.

Verdere links naar "Microsoft Windows 7 Professional"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Windows 7 Professional"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken