Microsoft Windows 7 Ultimate

Windows 7 Ultimate
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar!
€ 39,99 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Als onmiddellijke download beschikbaar

  • TO10079-NL
Met Windows 7 Ultimate krijgt u de meest effectieve en meest uitgebreide versie van Windows 7....meer
Productinformatie "Microsoft Windows 7 Ultimate"

Met Windows 7 Ultimate krijgt u de meest effectieve en meest uitgebreide versie van Windows 7. Het besturingssysteem is zo ontworpen dat het vooral kleine bedrijven en professionele gebruikers mee bediendt, met optimale ondersteuning. U krijgt met het besturingssysteem Windows 7 niet alleen verbeteringen in het optisch domein, maar ook de user interface en veel nieuwe functies voor professionele behoeften. Ook zijn er tal aan basisprogramma’s en functies mogelijk. 

Duidelijke gebruikersinterface en geoptimaliseerde prestaties

Het besturingssysteem Windows 7 Ultimate biedt u een nieuwe en gebruiksvriendelijke interface aan. Deze omvatten een aantal algemene visuele verbeteringen, die deels in de toepassingen maar ook in het besturingssysteem verwerkt zijn. Een voorbeeld hiervan is het verwijderen van de zijbalk van de vorige versie Windows Vista. Widgets kunnen in het besturingssysteem Win 7 Ultimate willekeuring verdeeld worden over het gehele bureaublad. Deze zijn niet meer beperkt door een zijbalk zoals in Windows Vista. Hierdoor kunt u uw individueel uw eigen werkplaats creëren en alle belangrijke programma’s en toepassingen rechtstreeks plaatsen. Daarnaast zijn basisprogramma’s zoals Paint en Wordpad uitgerust met een ribbon werkbalk in Windows. De Microsoft Office 2007 bekende menu-interface biedt ook in Windws 7 Ultimate de belangrijkste functies duidelijk weer in de selectie. 

Systeem technische verbeteringen in Win 7 Ultimate, zoals de verbetering van het beheer van de externe apparaten of de introductie van de nieuwe DirectX 11, bieden een krachtig systeem aan.  De nieuwste verbetering is verantwoordelijk voor een optimale grafische ondersteuning en versnelt in Windows 7 Ultimate tijdbesparing bij de processen van de graphics. Ook ondersteunt Microsoft Windows 7 Ultimate nu ook alternatieve invoerapparaten zoals tabletten en bijbehorende functies zoals Multi-Touch. Daarmee is het mogelijk om in het besturingssysteem van Win 7 Ultimate met meerdere vingers tegelijk te werken. De systeemvereisten van Windows 7 Ultimate is in verglijk met zijn voorganger Windows Vista ondanks talrijke vernieuwingen laag in het verbruik van het proces, dit is duidelijk bevestigd. 

Alle belangrijke innovaties in Windows 7 Ultimate 

Een optisch systeem en vooral technische geoptimaliseerd systeem zoals Microsoft Windows 7 Ultimate heeft natuurlijk veel nieuwe functie en programma’s. Het besturingssysteem Windows 7 Ultimate biedt ondersteuning voor een ideale werksfeer op uw computer. 

  • Apparaat Display : Beter beheer van externe apparaten 
  • Probleem vinder : Verbeterde probleemdetectie en rapport
  • "Bibliotheken": Belangrijke documenten duidelijk zichtbaar in explorer
  • Nieuwe beveilingscentrum : "Actie Centrum" controle van firewall en virusscanner. 
  • Spraakbesturing en output: Ondersteuning voor gebruikers met beperkte mogelijkheden
  • Spring lijst : Snelle toegang tot de gegevens en programma’s
  • Location Aware Printing
  • Remote Desktop Host

Geavanceerde Functies

Overbodige functies zijn voor de optimalisatie van Windows 7 Ultimate verwijderd. Speciaal vanaf de Professional versie en Win 7 Ultimate zijn nieuwe functies toegevoegd. Deze omvatten ondersteuning voor Windows Server domeinen en XP modus, waarmee u oudere programma’s kunt laten draaien. Bovendien bevat het besturingssysteem dankzij de uitgebreide uitvoeringsvorm zelfs het schrijf coderingsprogramma "BitLocker". Ook is de functie virtuele harde schijven in VHD-formaat in Microsoft Windows 7 Ultimate impliceert. De systeemtaal kan elk moment gewijzigd worden. 

Veilig besturingssysteem Windows 7 Ultimate 

In termen van veiligheid is Microsoft Windows 7 Ultimate verbeterd op alle aspecten.  Microsoft Windows 7 Ultimate biedt nu standaard ook biometrische authenticatie aan. Met behulp van deze nieuwe functies kunt u inloggen met uw vingerafdruk of rechten van gebruikers aanpassen. Microsoft Windows 7 Ultimate werkt nu ook met een zogenaamde " witte lijst ", hiermee is het mogelijk systeemprogramma’s waarvoor geen verdere bevestiging nodig is te starten. Door middel van een zogenaamde ‘’ zwarte lijst ‘’ kan in Windows 7 Ultimate programma’s geplaats worden, die afzonderderlijk behandeld en uitgevoerd moeten worden.  Daarmee helpt helpt Win 7 Ultimate u om controle te houden overal nogal kritische programma’s.

Verdere links naar "Microsoft Windows 7 Ultimate"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Windows 7 Ultimate"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken