Microsoft Windows 8 Professional

Windows 8 Pro
€ 34,00 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Als onmiddellijke download beschikbaar

  • TO10015-NL
Windows 8 Pro is de opvolger van Windows 7 Professional en Ultimate. Het is gericht op kleine...meer
Productinformatie "Microsoft Windows 8 Professional"

Windows 8 Pro is de opvolger van Windows 7 Professional en Ultimate. Het is gericht op kleine bedrijven en professionele gebruikers. De nieuwe gebruikersinterface van Microsoft Windows 8 Professional vervangt de klassieke desktop ervaring en is gespecialiseerd in een touch screen bediening. Ondersteunen en versnellen van de toegevoegde professionele programma’s en functies, evenals optimalisering van het systeem voor een betere werksfeer.

Windows 8 Pro biedt meer vermogen

De verbeterde versie van Windows 8 is Windows 8 Pro, deze biedt tal van innovaties in de vorm van verbetering van de presentaties en nieuwe functies. De belangrijkste verandering in Microsoft Windows 8 Professional is het introduceren van het tegel oppervlak. Dit maakt bediening mogelijk van het systeem op verschillende platforms. Ondanks de focus op touchscreen ligt, is toetsenbord en muis optimaal te bedienen en blijft het compatible op Windows 8 Pro. De typische Microsoft Windows besturingssysteem is gebruiksvriendelijk in bediening en uitgebreid in Win 8 Pro zodat Windows sneller uw gegevens kan verplaatsen, dit draagt aan voor een hogere productiviteit. Daarnaast heeft Microsoft Windows 8 Professional ook het systeem geoptimaliseerd, door de nieuwe Task Manager, waarbij de prestaties van het instrument toeneemt. Nieuwe functies en programma’s zoals de nieuwe Internet Explorer en de Windows Store vernieuwen het systeem met inhoud en functies. 

Nieuw in het besturingssysteem van Windows 8 Pro

Het besturingssysteem Windows 8 Professional overtuigt met een uitstekende optimalisering van het systeem met nieuwe functies en programma’s. De volgende fundamentele functies van de nieuwe Windows 8 Pro besturingssysteem:

  • Geoptimaliseerde Tegel oppervlak voor touchscreen bediening
  • Internet Explorer 11: Nieuwe webbrowser voor Windows
  • Gecontroleerde Gegevensoverdracht : Pauzeren en hervatten van het kopieren van bestanden
  • Geactualiseerde Task Manager : Prestatiebevorderende proces managment 
  • Nieuwe Windows Store – Downloaden van moderne applicaties
  • Windows Defender – Antispywareprogramma

Standaard apps zoals foto’s, video’s of muziek zijn bijgewerkt en gebruiksvriendelijk opgebouwd. Andere functies die vanaf Windows 8 Professional uitsluitend zijn opgenomen zijn: groep beleid, domein aan te sluiten, Remote Desktop en Encrypting File System. Ook opstarten vanaf een virtuele harde schijf is mogelijk met het besturingssysteem Win 8 Pro.

De geoptimaliseerde besturingssysteem Windows 8 Professional

Met Microsoft Windows 8 Professional is er niet alleen voor gezorgd dat de uitvoering en gebruiksvriendelijkheid verbeterd is. Er zijn ook systeem technische verbeteringen uitgevoerd, zoals de invoering van UEFI in plaats van de gebruikelijke BIOS of de integratie van Secure Boot, deze blokkeren malware bij he topstarten. Bovendien heeft Windows Explorer in het besturingssysteem Windows 8 Pro een nieuwe Ribbon menulijst geimplenteerd, waarbij de meeste gebruikte opdrachten rechtstreeks geselecteerd zijn. Een andere vernieuwing is dat de ISO-bestanden direct en zonder extra software kunnen worden uitgevoerd.

Veilige en sterke Microsoft Windows 8 Professional

Kleine bedrijven en geavanceerde gebruikers zullen sterk worden ondersteund door het besturingssysteem Windows 8 Pro op de manier waarop zij actief zijn. De optimalisatie van de user interface in het besturingssysteem Windows 8 Professional vergemakkelijkt toegang tot belangrijke documenten en programma’s. De toename van prestatie en van verschillende optimalisaties van het systeem, zorgt voor een veilige en sterke werkplatform. De introductie van nieuwe functies en programma’s maakt het een uitgebreid en nauwkeurige werkplek. Al met al, biedt het besturingssysteem Windows 8 Pro een betrouwbare werkplatform voor zowel apparaten met touchschreen, evenals voor desktops.

Verdere links naar "Microsoft Windows 8 Professional"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Windows 8 Professional"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken