Microsoft Windows Server 2008 DataCenter

Windows Server 2008 DataCenter
€ 2.200,00 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Als onmiddellijke download beschikbaar

  • TO10017-NL
Het besturingssysteem Windows Server 2008 DataCenter is speciaal ontworpen voor de werking van...meer
Productinformatie "Microsoft Windows Server 2008 DataCenter"

Het besturingssysteem Windows Server 2008 DataCenter is speciaal ontworpen voor de werking van servers en ondersteuning hiervan. Met zijn talrijke functies en verbeteringen, met name voor een betere workflow in bedrijven. De virtualisatie staat bij Windows 2008 DataCenter voorop. Maar ook veel meer functies zoals Active Directory, Network Access Protection en andere vormen van beheer maken het besturingssysteem voor servers een sterk ondersteund systeem.

Stabiele server omgeving met Microsoft Windows Server 2008 DataCenter 

Windows Server 2008 DataCenter is ideaal voor zowel kleine en grotere bedrijven die een stabiel systeem nodig hebben voor een server. Vooral bedrijven met een groot aantal virtuele machines genieten met Windows Server DataCenter 2008 van talrijke voordelen. Die omvat bijvoorbeeld het virtualisatieplatform Hyper-V, waardoor u volledige server systemen virtualiseert. Ook maakt Microsoft Windows Server 2008 DataCenter het mogelijk dat fysieke en virtuele recources door middel van een aparte managment tool beheerd kunnen worden. Bovendien beschikt Windows 2008 DataCenter  over aantal virtuele instances, daarmee krijgt elke service een licentie. 

Verdere verbeteringen zijn te vinden onder andere in het adminstratief gedeelte, verschillende modus die ter beschikking zijn en een Server Manager voor gecentraliseerd beheer van de functies. Een geïntegreerde WMI –interface met functies voor het beheren van scripts en een PowerShell en de optie van het hergebruiken van bestaande scripts. Windows Server DataCenter 2008 biedt een gebruiksvriendelijke interface aan die u ook zonder het zogeheten Core-installatie kann gebruiken. Alleen de noodzakelijke functies kunnen zonder grafische interface worden geinstalleerd, daardoor kunt u tijd besparen. 

Nieuwe functies en meer in Microsoft Windows Server 2008 DataCenter

Vanwege het grote aantal nieuwe functies en programma’s voor Microsoft Windows Server 2008 DataCenter zijn ook de systeemvereisten van belang zoals, het vereiste geheugen, hardeschijf ruimte, en minimaal een 1,4 Ghz sterke processor. Daarvoor krijgt u in Windows 2008 DataCenter  vele belangrijke functies die u optimaal ondersteunen in de server –modus:

  • Core-Installatie: Minimale versie van het besturingssysteem voor servers
  • Active Directory: Hulpmiddel voor het beheer van ressourcen en gebruikersaccounten
  • Beheer modus: Servermanager, WMI of PowerShell voor individueel beheer
  • Internet Information Services 7.0: Met PHP, HTML en SSL-ondersteuning
  • Revised Terminal Services: Extra nieuwe functies  
  • BitLocker: Tool voor data-encryptie

In Microsoft Windows Server 2008 DataCenter word de functie ‘’Hot Add Memory’’ en uitsluitend in deze versie ook de functie ‘’Hot Replace Memory’’ ondersteund. Daarnaast zijn er ook een aanvulling van nieuwe functies door middel van verbeteringen in het systeem. Een verhoogde datadoorvoer, de steun van maximal twee TeraBytes aan Ram-geheugen en de ondersteuning van maximaal 64 processoren bieden uw server een krachtige en betrouwbare besturingssysteem aan. 

Uitstekend uitgerust op het gebied van veiligheid

Andere functies in Windows Server DataCenter 2008 zijn voornamelijk ontworpen voor een betere veiligheidsondersteuning van het besturingssysteem van servers. Zo herkent het geïntegreerde Network Access Protection onveilige omstandigheden en aanvallen door een beoordelingssysteem. Bovendien kan de Read Only Domaincontroller optimaal worden gebruikt in kritische veiligheids gebieden worden ingezet. Dit geeft u zowel een krachtige besturingssysteem en uitstekende optimalisatie van virtualisatie, evenals een beveiligde server omgeving voor uw bedrijf.

Verdere links naar "Microsoft Windows Server 2008 DataCenter"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Windows Server 2008 DataCenter"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken