Microsoft Windows Server 2008 Enterprise

Windows Server 2008 Enterprise
€ 1.350,00 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Als onmiddellijke download beschikbaar

  • TO10018-NL
Windows Server 2008 Enterprise is vooral gericht op bedrijven die één of zelfs meerdere servers...meer
Productinformatie "Microsoft Windows Server 2008 Enterprise"

Windows Server 2008 Enterprise is vooral gericht op bedrijven die één of zelfs meerdere servers in gebruik hebben. Hiervoor verkrijgt u de functies zoals Hyper-V, Network Access Protection, Active Directory of PowerShell, dit optimaliseert uw workflow en gebruiksgemak. Systeem technische verbeteringen zoals ondersteuning voor meer geheugen of het verhogen van data doorvoersnelheid. Dit zijn onder andere voordelen die u kunt verwachten in Win Server 2008 Enterprise.

Dit biedt Microsoft Windows Server 2008 Enterprise 

De server besturingssysteem Windows 2008 Enterprise is ontworpen voor bedrijven en biedt tal van functies en bijbehorende programma’s voor een succesvolle en probleemloze werking van de server. Gezien de certificaten voor de virtuele instances in verglijk met de standaard versie is deze verviervoudigd. Microsoft Windows Server 2008 Enterprise maakt het mogelijk met de “Virtual Image Use Rights“ het besturingssysteem van uw virtuale machines automatisch licenties te verlenen. Dankzij het virtualisatieplatform Hyper-V, bent u in staat om complete server systemen te virtualiseren. Met Hyper-V in Windows 2008 Enterprise is het niet alleen mogelijk om virtueel maar ook fysiek te organiseren door managment tools. 

Voor het computerbeheer in Win Server 2008 Enterprise zijn verschillende modussen beschikbaar. U kunt ook een servermanager gebruiken, deze functie beheer de functies centraal. Door de WMI –interface kan administratie scripts gebruikt worden of met behulp van PowerShell als alternatief van het programma cmd.exe kunt u gebruik maken van verschillende bestaande scripts. Door middel van een zogenaamde Core-Installatie vindt u ondersteuning in het gebruiksvriendelijke interface van Windows 2008 Enterprise om scripts te beheren. Het voordeel is dat u ook ressourcen kan opslaan als dat nodig is.  De Core-Installatie zorgt ervoor dat er een minimale uitvoering van Win Server 2008 Enterprise met de meest belangrijke functies en programma’s uitgevoerd wordt. 

Innovaties in Microsoft Windows Server 2008 Enterprise

Het aantal programma‘s en de nieuwe functies in Windows 2008 Enterprise zijn de behoeften van opslagruimte en processorkracht verhoogd. Veel systeem technische aspecten zijn geoptimaliseerd maar ook het besturingssysteem is op diverse punten verbeterd en versneld. Daardoor is Win Server 2008 Enterprise zeer krachtig en optimaal voor uw Server met de volgende functies : 

  • Core-Installatie : Server besturingssysteem zonder een grafische gebruikersinterface
  • Active Directory: Hulpbronnen en gebruikersaccounts management tool
  • Hot Add Memory: Geheugen toevoegen tijdens de werking van het systeem
  • IIS 7.0: PHP-, SSL- und HTML-ondersteuning
  • Verbeterde Terminal Services: Extra nieuwe functies
  • BitLocker: Data Encryption Dienst

Verdere verbeteringen in Microsoft Windows Server 2008 Enterprise hebben betrekking op verschillende optimaliseringen van het systeem. Waardoor bijvoorbeeld de datadoorvoer ten opzichte van oudere server besturingssystemen vermenigvuldigd is. 

Windows 2008 Enterprise en de beveiligingsfuncties 

Voor een stabiel besturingssysteem speelt veiligheid een belangrijke rol. Er zijn een aantal nieuwe functies in Win Server 2008 Enterprise geïntroduceerd, zoals een Read only Domaincontroller voor het veiligheidskritische gedeelte. Daarnaast biedt Microsoft Windows Server 2008 Enterprise ook andere beveiligingsfuncties, zoals een ingebouwde Network Access Protection of een verbeterde firewall voor een optimale bescherming van uw server.

Verdere links naar "Microsoft Windows Server 2008 Enterprise"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Windows Server 2008 Enterprise"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken