Microsoft Windows Server 2008 R2 DataCenter

Windows Server 2008 R2 DataCenter
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar!
€ 2.950,00 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Als onmiddellijke download beschikbaar

  • TO10019-NL
Windows Server 2008 R2 DataCenter is de uitgebreide versie van Windows 2008 R2 Standard, die...meer
Productinformatie "Microsoft Windows Server 2008 R2 DataCenter"

Windows Server 2008 R2 DataCenter is de uitgebreide versie van Windows 2008 R2 Standard, die zich voornamelijk op het gebied virtualisatie focust. Microsoft Windows Server 2008 R2 DataCenter biedt vele verbetering en nieuwe functies aan, die uw server ondersteunt bij het virtualiseren en geeft zo optimale ondersteuning. Windows Server 2008 R2 DataCenter is vooral geschikt voor bedrijven die een groot aantal virtuele machines in gebruik hebben.  

Microsoft Windows Server 2008 R2 DataCenter biedt professionele functies

De Windows Server DataCenter 2008 R2-versie bevat de volledige inhoud van de standaard versie en bengt extra nieuwe functies met zich mee. Deze functies zijn voornamelijk van voordeel bij het gebruik van een virtualisatie-omgeving. Met Windows Server 2008 R2 DataCenter is het mogelijk om het geheugen tot maximaal twee Terabyte uit te breiden, in plaats van 32 gigabytes. Daarnaast biedt Microsoft Windows Server 2008 R2 DataCenter de functie “Failover Clustering‘‘ voor het beheer van resourcen met behulp van een cluster. De Failover-cluster kan maximal 18 exabyte en 128 partities  beheren en ondersteunt ook dynamische resources toevoegen tijdens het uitvoeren. .

Windows Server DataCenter 2008 R2 ondersteunt nu maximaal 64 processors, de functies “Hot Add Memory” en “Hot Replace Memory”. Maar ook een aantal onbeperkte “Terminal Services Gateway” en “Virtual Image Use Rights”. Het onbeperkt aantal virtuele instances in licentie biedt het unieke voordeel dat elke virtuele Windows Server-systeem die u met Windows Server 2008 R2 DataCenter draait automatisch mee gelicenseerd wordt. Om deze voordelen van virtualisatie te gebruiken, heeft Microsoft Windows Server 2008 R2 DataCenter  het juiste platform genaamd Hyper-V , die het mogelijk maakt om complete server systemen te virtualiseren. 

Verdere verbeteringen in Windows Server DataCenter 2008 R2 zijn vooral op het gebied van lastverdeling, data-overdacht en beheer. Een Netwerk-lastverdeling verdeelt nu het gehele netwerk zodat meerdere systemen niet overbelast worden. De data-overdracht in Windows Server 2008 R2 DataCenter is verdrievoudigd ten opzichte van de versie van 2003.

Functie optimalisaties en nieuwe functies in Microsoft Windows Server 2008 R2 DataCenter

Hoewel virtualisatie het belangrijkste kenmerk is van Windows Server DataCenter 2008 R2 is dat echter niet het enige hoogtepunt van deze besturingssysteem van servers. Talrijke innovaties en diverse functies zullen u helpen bij uw werk. De volgende functies maken uw server besturingssysteem stabiel:

  • PowerShell: Computerbeheer met behulp van scripts
  • Active Directory: Gebruiker en resource management
  • Internet Information Services 7.0: Voor statische en dynamische websites
  • Überarbeitete Terminaldienste: Met extra nieuwe functies
  • BitLocker: Data encryptie-programma

Windows Server 2008 R2 DataCenter beschikt ook over een zogenaamde Core-Installatie die het mogelijk maakt om over grafische interface te beschikken. Dit is de minimale versie van het besturingssysteem voor servers met de belangrijkste functies die dus noodzakelijk zijn voor uw systeem.

Beveiligingsfuncties Microsoft Windows Server 2008 R2 DataCenter

Naast tal van verbetering en nieuwe features die in in Windows Server DataCenter 2008 R2 opgenomen zijn, zorgen die voor een verbetering van de beveiliging. Het systeem beschikt over een geïntegreerde Network Access Protection (NAP), een geoptimaliseerde firewall, Read Only Domain Controller en Cryptography Next Generation.

Verdere links naar "Microsoft Windows Server 2008 R2 DataCenter"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Windows Server 2008 R2 DataCenter"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken