Microsoft Windows Server 2008 R2 Enterprise

Windows Server 2008 R2 Enterprise
€ 1.580,00 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Als onmiddellijke download beschikbaar

  • TO10020-NL
De versie Windows Server 2008 R2 Enterprise is gebaseerd op de Enterprise voorgangers en biedt...meer
Productinformatie "Microsoft Windows Server 2008 R2 Enterprise"

De versie Windows Server 2008 R2 Enterprise is gebaseerd op de Enterprise voorgangers en biedt ook een aantal verbeteringen en nieuwe functies aan. Server 2008 R2 Enterprise is gericht op kleine en grote bedrijven en is voornamelijk gemaakt voor de virtualisatie –omgeving. Daarnaast staan er verschillende functies en programma’s ter beschikking als het virtualisatieplatform Hyper-V, Powershell en Active Directory. Daarmee biedt Windows Server 2008 R2 Enterprise een betrouwbare en krachtige server besturingssysteem voor uw bedrijf. 

Microsoft Windows Server 2008 R2 Enterprise biedt uitgebreide functionaliteit

Windows 2008 R2 Enterprise is gebaseerd op Windows 7, terwijl zijn voorganger het fundament van het besturingssysteem van Windows Vista had. Het gebruikersinterface is verbeterd en nog meer systeemtechnische optimalisaties zijn uitgevoerd. Wilt u een grafische gebruikersinterface gebruiken waarmee u tijd bespaart, dan biedt Microsoft Windows Server 2008 R2 Enterprise een Core-installatie aan. Dit laat het systeem, bijvoorbeeld scripts een voor een beheren in plaats van de gebruikersinterface. De noodzakelijke functies en programma’s kunt u ook gebruiken in deze optie. Een belangrijke verandering in Windows Server 2008 R2 Enterprise is dat het server-besturingssysteem alleen nog in de 64-bits versie verkrijgbaar is. DirectAccess en maximaal 256 logische processors worden ondersteunt. 

Windows 2008 R2 Enterprise is in het bijzonder voor het gebied van virtualisatie ontwikkeld, zo heeft u functies,zoals de vier licenties voor virtuele instances of het virtualisatieplatform Hyper-V. Het is ook mogelijk om zowel fysieke als virtuele bronnen te beheren en zelfs complete systemen te virtualiseren. Server 2008 R2 Enterprise biedt u een eigen management tool aan, terwijl u uw systeem beheert zijn er modussen beschikbaar voor het algemene beheer. Het maakt niet uit of u Server Manager, Powershell of het geïntegreerde WMI-interface gebruiken wilt om de middelen te beheren. Microsoft Windows Server 2008 R2 Enterprise ondersteunt u in elke situatie. 

Nieuwe functies in Microsoft Windows Server 2008 R2 Enterprise

Alle nieuwe functies en programma’s in Windows 2008 R2 Enterprise zijn zorgvuldig ontwikkeld voor de server- eenheden. Terwijl de verbeteringen vooral gericht zijn op snelheid en datadoorvoersnelheid , zijn de vele nieuwe mogelijkheden optimaal voor de ondersteuning van het virtualisatie omgeving. In combinatie met de nieuwe basisfuncties krijgt u met Server 2008 R2 Enterprise een volwaardige server-besturingssysteem met de volgende functies:

  • DirectAccess: Alternatives VPN-System
  • Active Directory: Het beheer van de gebruikers en de middelen
  • Geoptimaliseerde Terminal Service: Toegevoegde functies
  • Core-Server: Minimale uitvoering van het besturingssysteem
  • Internet Information Services 7.0: Voor het opstellen van dynamische en statische webpagina’s
  • Hot Add Memory: Geheugen toevoegen terwijl het systeem actief is
  • BitLocker: Programma voor het versleutelen van data

Een andere belangrijke nieuwe functie in Microsoft Windows Server 2008 R2 Enterprise is de “Failover Clustering‘‘. Met behulp van deze functie kunt u maximaal 128 partities en 18 Exabytes resources in clusters beheren. 

Beveiligings functies in Windows Server 2008 R2 Enterprise

Aangezien veiligheid voor Microsoft een belangrijk onderdeel is voor elk besturingssysteem, zijn in Server 2008 R2 Enterprise ook de volgende beveiligingsfuncties geintegreerd: Read only Domaincontroller, Network Access Protection, Cryptography Next Generation.

Verdere links naar "Microsoft Windows Server 2008 R2 Enterprise"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Windows Server 2008 R2 Enterprise"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken