Microsoft Windows Server 2008 Standard

Windows Server 2008 Standard
€ 300,00 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Als onmiddellijke download beschikbaar

  • TO10022-NL
Windows Server 2008 Standard biedt als de opvolger van Windows Server 2003 veel nieuwe functies...meer
Productinformatie "Microsoft Windows Server 2008 Standard"

Windows Server 2008 Standard biedt als de opvolger van Windows Server 2003 veel nieuwe functies en programma’s. Verschillende functies op het gebied van data-overdracht, het beheer, en toegangs beschermingen zijn in Microsoft Windows Server 2008 Standard geoptimaliseerd. Zo krijgt u een betrouwbare server-besturingssysteem voor uw systeem. Win Server 2008 Standard is ideaal voor kleine en middelgrote bedrijven. 

Intuïtieve gebruikersinterfaces voor elke behoefte

Windows Server Standard 2008 dat specifiek gericht is op bedrijven met een server operating. Biedt met zijn nieuwe functies en programma’s een optimale ondersteuning en een betrouwbaar besturingssysteem voor uw server aan. Het is met Windows Server 2008 Standard ook mogelijk een zogenaamde Core-versie te installeren, deze maakt geen gebruik van een grafische gebruikersinterface. Deze variant is als het ware de minimale versie van het besturingssysteem en omvat ook slecht de meest essentiële kenmerken. De installatie van de normale versie van Microsoft Windows Server 2008 Standard bevat het volledige assortiment van nieuwe functies, zo profiteer u onder andere van de nieuwe virtualisatie-omgeving Hyper-V. Dit maakt het mogelijk om alle server systemen te virtualiseren en het organiseren van zowel virtuele als fysieke middelen via het eigen managment tools.

Het optimaal beheer van de Server

Door het fundamentele beheer van Windows Server Standard kunt u nu kiezen tussen verschillende modussen. Een ervan is de Server Manager, die beheert centraal de functies en u verkrijgt in een oogopslag altijd het toestand van het systeem en de component meldingen. Verdere functies zijn het geïntegreerd WMI-interface, waarbij het functies biedt voor administratieve scripts in Powershell die ook bestaande scripts hergebruiken kan of het in .vbs-formaat, evenals geïntegreerde modules en de MMC. 

Nieuwe functies in Microsoft Windows Server 2008 Standard

De systeemvereisten voor Windows Server Standard 2008 is vergeleken met zijn voorganger hoger, wat uiteraaard nodig is vanwege het grote aantal nieuwe functies en eigenschappen. Dit levert u met Microsoft Windows Server 2008 Standard in ruil daarvoor een uitgebreid en geoptimaliseerd systeem aan met tal van nieuwe instrumenten en mogelijkheden: 

  • Core-Server: Besturingssysteem zonder een grafische gebruikersinterface
  • PowerShell: Alternatief voor de command line programma
  • Uitgebreide Terminal Services: Enkele nieuwe extra functies
  • Active Directory: Tool om gebruikers en middelen te beheren 
  • BitLocker: Programma voor data-encryptie
  • IIS 7.0: Nieuwe versie van Internet Information Services , met de steun van PHP , SSL , en HTML

Naast deze programmatische vernieuwingen en verbeteringen in Win Server 2008 Standard zijn ook systeem optimalisaties uitgevoerd in Windows Server, wat betekent dat bijvoorbeeld de datasnelheid verdrievoudigd is ten opzichte van de vorige versie.

Beveiliging met Windows Server Standard 2008 

Voor Microsoft is het beveiligingsaspect altijd een grote zorg, vooral op het gebied van servers. Daarom wordt u in Windows Server 2008 Standard vele nieuwe beveiligingsfuncties aangeboden.  Daarnaast biedt het de ingebouwde firewall met het herziende beleid en instellingen. De nieuwe module de read-only domain controller, wordt gebruikt voor veiligheidskritische gebieden. Onderandere het geïntegreerde Network Access Protection Network Access Protection (NAP). Het NAP beoordeelt continu de Clients, waardoor onveilige toestanden en aanvallen direct ontdekt worden en zo het netwerk kan beveiligen. Zo biedt Microsoft Windows Server 2008 Standard u niet alleen een sterke maar ook een beveiligde server besturingssysteem aan.

Verdere links naar "Microsoft Windows Server 2008 Standard"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Windows Server 2008 Standard"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken