Microsoft Windows Server 2012 DataCenter

Windows Server 2012 DataCenter
€ 2.400,00 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Als onmiddellijke download beschikbaar

  • TO10023-NL
Windows Server 2012 DataCenter is de uitgebreide versie van Windows Server 2012 Standard. Het is...meer
Productinformatie "Microsoft Windows Server 2012 DataCenter"

Windows Server 2012 DataCenter is de uitgebreide versie van Windows Server 2012 Standard. Het is ideaal voor bedrijven van elke omvang, er wordt bijzonder veel aandacht besteed aan virtualisatie en de Hybrid Cloud –omgeving. Met zijn diverse programma’s, functies, een nieuwe gebruiksinterface en vele andere verbeteringen voor uw prestaties, biedt Microsoft Windows Server 2012 DataCenter u de perfecte ondersteuning voor uw server. 

Virtualisatie en geoptimaliseerde data management met Windows Server 2012 DataCenter 

Windows Server DataCenter 2012 is een stabiel besturingssysteem voor uw systeem, die voornamelijk gespecialiseerd is in virtualisatie. Daarom bevat Windows 2012 DataCenter de bijgewerkte versie van Hyper-V. Daarnaast is de installatie assistent van Active Dictory Domain Services vervangen door het Active Directory administratief centrum. Microsoft vereenvoudigd in Windows Server DataCenter 2012 de wachtwoord richtlijnen van Active Directory terwijl het NTFS-bestandssysteem is aangevuld met het nieuwe ReFS. Het nieuwe datasysteem is special ontworpen voor de opslag van gegevens op servers, dat is de reden waarom Microsoft Windows Server 2012 DataCenter  voornamelijk voor bedrijven ontwikkeld is. 

Gebruikersgemak en betere prestaties

De moderne gebruikersinterface van Windows 8 is ook gebruikt voor Windows Server 2012 DataCenter, dit maakt het gebruik van touchscreen optimaal in dit systeem. Met de Core-installatie kunt u zonder het moderne interface configureren in Microsoft Windows Server 2012 DataCenter met behulp van Windows opdrachtprompt en PowerShell. Nieuwe functies zoals Microsoft Windows Azure of de vernieuwde Task Manager bieden naast de optische verbeteringen ook aanvullende prestatieverbeteringen. Het oppervlak van de nieuwe Task Manager is in Windows 2012 DataCenter verbeterd, zodat de zoektocht naar toepassingen wordt vereenvoudigd. Inactieve processen kunnen ook worden gestopt om meer kracht te geven. Actieve applicaties worden gecrompineerd in categorieën.

Nieuw in Microsoft Windows Server 2012 DataCenter

Windows Server 2012 DataCenter biedt evenals de standaardversie niet alleen een betrouwbaar besturingssysteem voor uw server, maar ook veel nieuwe functies en programma’s aan die u en uw server daadkrachtig ondersteunen: 

  • Geoptimaliseerde prestaties in Task Manager
  • Private Cloud en Public Cloud: Flexibele toegang en op elke locatie uw bestanden opvragen
  • Nieuwe PowerShell: PowerShell 3.0 voor systeeminstellingen en beheer
  • Moderne Userinterface: Nieuwe touchscreen geoptimaliseerde gebruikersinterface
  • Microsoft Windows Azure: Server back-up naar Azure Cloud
  • Nieuwe SMB 3.0: Ondersteuning van het huidige protocol versie voor een betere toegang 
  • IIS 8.0: Nieuwe versie voor het beheer van Extended-Validation Certificaten. 
  • Automatiseringsprocessen: Voor het efficiënt werken

Daarnaast zijn in Microsoft Windows Server 2012 DataCenter programma’s en functies als DirectAccess en Hyper-V geactualiseerd. Zo kunt u met het virtualisatieplatform Hyper-V zorgen voor hogere prestaties. Terwijl de verbeterde versie van DirectAccess uw server IPv6 overbruggingen van technologieën aanbiedt. 

Verbeterd bestandbeheer en toegangscontrole

Het thema  “veiligheig“ heeft in elke Windows-besturingssysteem een hoge prioriteit maar ook in Windows Server DataCenter 2012. Om veiligheid te verzekeren beschikt deze versie over verschillende beveiligingsfuncties die primair gericht zijn op het gebied van data management en de toegang tot gegevens. Een dergelijk kenmerk is de Dynamic Access Controll maar ook de dynamische toegangscontrole. Deze functie maakt het mogelijk dat toegang via metadata gecontroleerd wordt.  Terwijl het in aanvulling op de beveilings richtlijnen van Active Directory werkt. Deze functie is dus in staat onbevoegde toegang te voorkomen wanneer gegevens worden overgedragen. 

Windows Server 2012 DataCenter bevat twee fysieke processors op de server waarop de software geïnstalleerd is en vergeleken met de standard versie een onbeperkt aantal virtuele server instances. Zo bent u en uw bedrijf goed uitgerust met deze versie, om zo een virtuele omgeving te creëren en efficiënt te werken.

Verdere links naar "Microsoft Windows Server 2012 DataCenter"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Windows Server 2012 DataCenter"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken